EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE FRONTEN-SELECTIE:

Hoekkeuken Nobilia Easytouch ca. 310 x 183 cm, front: laklaminaat, mineraalgroen ultramat, werkblad: Decor Marmer Venato Nero

Inclusief 1 afzuigschouw Elica en 4 apparaten van Neff.

afhaal prijs 11.650 €

Vuile vingerafdrukken behoren tot het verleden ...

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De “anti-fingerprint”-laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen.
Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

L staat voor lekker leven.

Voor veel plattegronden biedt ze de ideale vorm: de klassieke L-keuken met speciale hoekoplossingen voor kasten en een centrale werkruimte. Dit soort keuken zorgt voor kortere loopwegen, zodat u direct kunt koken en uw creaties een bijzondere toets kunt geven.

Frisse lucht bij het koken

  • Design-fans kiezen voor mooie lampenkappen, terwijl langere hobbykoks houden van een schuin geplaatst afzuigvlak meer ruimte rond hun hoofd. Of u kiest voor een werkbladafzuiging, die de dampen direct aan het fornuis wegzuigt. Ongeacht welke keuze u maakt, alle afzuigkappen zorgen dankzij hun innovatieve techniek voor een optimaal klimaat in uw keuken. Nooit meer dikke dampen!
    Design-fans kiezen voor mooie lampenkappen, terwijl langere hobbykoks houden van een schuin geplaatst afzuigvlak meer ruimte rond hun hoofd. Of u kiest voor een werkbladafzuiging, die de dampen direct aan het fornuis wegzuigt. Ongeacht welke keuze u maakt, alle afzuigkappen zorgen dankzij hun innovatieve techniek voor een optimaal klimaat in uw keuken. Nooit meer dikke dampen!

Profiteer van de knowhow van onze profs, ook voor de planning van andere woonruimtes.

Met de talloze materialen, decors en kleuren van ons veelzijdige meubelsysteem kunnen (bijna) alle woonruimtes een uniforme look krijgen:
van open woonkamer tot garderobe. Dat is niet alleen trendy, maar tegelijk ook uiterst en praktisch, zoals ons voorbeeld uit de huishoudpraktijk laat zien.
Voor voorraden, wasmachine of schoonmaakgerei, tot nu toe vaak verbannen naar de bijkeuken, zijn er speciaal ontworpen kasten.
Ze vormen een optische eenheid met keuken- en woonkamermeubilair en zorgen voor een uiterst doordacht, ergonomisch interieur.

Lang leve de individualiteit!

Rekken met verschillende breedtes en hoogtes en ook speciale features en organizers maken van Sign Emotion een flexibele allrounder die op een moderne manier opbergruimte en design combineert. Alle accessoires kunnen er op elke plek worden aan- of opgehangen en blijven beweegbaar op de rail. Dit systeem van aluminium is beschikbaar in het zwart of in metaalkleur.

De eettafel, veelzijdig middelpunt van elke keuken

Als de keuken het middelpunt van de woning of het huishouden is, wat is dan de eettafel? Precies! Het absolute middelpunt, de plek waar uw leven thuis om draait. Eten, werken, feestvieren: de eettafel wordt zo vaak en op zulke uiteenlopende manieren gebruikt, dat het de moeite loont om veel tijd en aandacht te besteden aan de keuze van het passende meubelstuk.