Keukenstijlen

Net zo uniek als u zelf

Een droomkeuken is een keuken die helemaal aan uw wensen voldoet. Zoekt u een open woonkeuken, of een coole designkeuken? Zoekt u een keuken die met zijn stoere industriële look uw kookcreaties inspireert, of een moderne landelijke keuken waarin u zich helemaal thuisvoelt? Wat u ook zoekt, wij hebben het in huis. Aan u de keus.

Moderne woonkeukens
– open voor uw ideeën

Is uw keuken de plek waar iedereen samenkomt? Waar iedereen elkaar treft en kookt en nieuwtjes uitwisselt en de kinderen zelfs hun huiswerk doen? Dan is een open woonkeuken precies uw stijl. Zo'n keuken vergroot uw woonruimte. En uw nieuwe “woonkamer” wordt ongetwijfeld snel het hart van uw huis.

In een woonkeuken hebt u altijd zicht op het eten, uw gasten en spelende kinderen. Bovendien is de keuken zelf een lust voor het oog. Onze woonkeukens staan namelijk bekend voor hun moderne keukensystemen met aantrekkelijk design, zodat de inrichting van uw woning smaakvol wordt voortgezet in de keuken.

Minder is meer
– in uw designkeuken

Als u hoge eisen stelt aan het uiterlijk van uw keuken, dan is een designkeuken uw beste keus. Deze keukens zijn teruggebracht tot hun essentie en geven u de vrije ruimte die u wilt. In het puristische design zijn handgrepen vaak weggelaten.
Een strakke lijnvoering en zorgvuldig geselecteerde materialen en oppervlakken zorgen voor een helder keukenbeeld. Zo'n keuken blijft cool, hoe heet het er ook
aan toe gaat.

U houdt van het platteland
– haal het in huis!

Een keuken in New Country Style brengt de gezelligheid en warmte van het platteland direct naar de stad, of om het even waar. Met name het gebruik van natuurlijke materialen speelt bij de New Country Style een doorslaggevende rol:
hout blijft hout en wordt, zelfs wanneer het veroudert, openlijk getoond.

Scandinavische, Engelse of alpiene ambachtstradities worden in de moderne landelijke stijl samengevoegd tot een uniek recept, dat u elke dag meevoert –
op uitstap naar het platteland.

Industrial Style
– anders, vrij en creatief

Dankzij de loft-trend van de afgelopen jaren, is het stoere design van de industriële cultuur nu ook te vinden in de keuken. De daarbij passende designs komen meer organisch en minder gepland over. Door deze ietwat provisorisch ogende benadering wordt de Industrial Style-keuken een spannende tegenpool van de gezellige of gestructureerde sfeer van andere woonruimtes. Zo onderstreept en inspireert een Industrial Style-keuken uw vrije manier van denken, leven en koken!