Optimale service

Uw keuken – onze zorg!

Van een professioneel advies over uw persoonlijke keukenplan tot een stipte levering en een perfecte montage: u kunt op ons rekenen. Daarom bieden we u een Zorgeloos Totaal Servicepakket aan, met tal van sterke punten die u elders niet snel zult aantreffen. Denk aan topproducten met een meerjarige productgarantie, onze samenwerking met zeer betrouwbare partners en leveranciers en natuurlijk… onze vele tevreden klanten. We zijn niet voor niets uw keukenexpert voor de regio Apeldoorn en Deventer!

Uitgebreid persoonlijk keukenadvies

Zoekt u veel opbergruimte, een eigentijds design, een kindvriendelijke indeling en een professionele inrichting? Kiest u voor een greeploze keuken, een rechte keuken, een eilandkeuken, een landhuiskeuken, een moderne of liever een klassieke keuken? Welke keukenwensen u ook heeft, wij kunnen ze vervullen. Vanaf het allereerste moment denken we met u mee, stap voor stap – tot aan uw nieuwe keuken. Want wat belangrijk is voor u, is belangrijk voor ons. Onze keukenexperts nemen dan ook alle tijd voor u en informeren u uitgebreid over actuele keukentrends. Zo stellen we samen met u een keuken samen, die perfect past bij u en uw woonsituatie.

Kostenloos inmeten bij u thuis

Een perfecte keuken is millimeterwerk. Dus om uw keuken écht voor u op maat te maken, komen we graag bij u langs voor een professionele 3-D registratie. We meten uw keukenruimte zeer nauwkeurig op. We kijken waar uw water- en stroomaansluitingen zitten en krijgen zo het beste beeld van alle mogelijkheden.

image

Realistisch keukendesign
in 3-D

Werp eens een blik in uw nieuwe keuken, lang voordat hij bestaat! Hoe? Heel simpel: met onze fotorealistische 3D-simulatie ziet u bij ons in de showroom al hoe uw keuken er later bij u thuis uit zal zien. Samen met ons kunt u naar hartenlust details wijzigen en zien welke inbouwapparatuur het beste in uw droomkeuken past.

Perfecte coördinatie & voortgangsbewaking

We regisseren uw keukenproject van schets en opdracht tot levering en installatie. Vanuit Apeldoorn begeleidt ons serviceteam uw keukenproject van a tot z en garandeert een soepele voortgang van het hele traject. Een specialist die alle belangrijke afspraken regelt en coördineert, vormt uw vaste aanspreekpunt en staat bij vragen altijd voor u klaar.

Stipte levering en strakke montage

Precies op het afgesproken moment leveren we uw keuken en bouwen we hem compleet voor u op – in Apeldoorn, Deventer of waar dan ook. Daarbij nemen onze goed opgeleide monteurs u alle zorgen uit handen. Niet alleen zorgen ze voor een strakke montage van de keukenmeubelen inclusief inrichting, maar ook voor de vakkundige aansluiting van alle apparatuur en aan/afvoeren. Onze montageteams werken zorgvuldig, schoon en snel. Als we bij u weggaan, kunt u direct koken!