Werkbladafzuiging

De nieuwe manier van ventileren

Al een tijdje hebben afzuigkappen te maken met serieuze concurrentie. Werkbladafzuigingen zijn een revolutie in de keukenarchitectuur, zorgen voor een goede geur en frisse lucht en maken bovendien het koken nog aangenamer. Ze zijn duidelijk efficiënter dan afzuigkappen en zien er ook nog eens stijlvol uit.

Prima keukenklimaat, dankzij innovatieve techniek

De nieuwe generatie afzuigsystemen creëert met intelligente techniek een uitstekend klimaat in de keuken. En dankzij de veelvoud aan materialen en vormen blijft er daarbij niets te wensen over. Voor designliefhebbers is er bijvoorbeeld de lampafzuigkap met zijn fraaie lampenvorm. Lange hobbykoks hebben dankzij een schuin geplaatst afzuigvlak meer ruimte rond hun hoofd, of ze kiezen meteen voor werkbladafzuiging.

Geurtjes verdampen – meteen naast de pannen

Anders dan bij traditionele afzuigkappen stijgen geuren en dampen bij een werkbladafzuiging niet op. Ze worden op kookplaathoogte weggezogen. Daarbij volgt deze innovatieve technologie simpelweg de wetten van de natuur, want de stroming bij het zijdelings afzuigen is sterker dan de stijgsnelheid van de kookdampen. Zo verdwijnt de “dikke lucht” in de centraal tussen de kookmodules ingebouwde werkbladafzuiging en stijgt die dus helemaal niet meer op.

 

Stiller dan een geopend raam – en veel efficiënter

Werkbladafzuigingen zijn duidelijk efficiënter dan afzuigkappen en tegelijkertijd stiller. Zo kan het gebeuren dat het sissen van een steak het geluid van de afzuiging overstemt, zelfs wanneer die op volle toeren werkt. Ook het reinigen van een werkbladafzuiging is kinderspel: u doet de vuil geworden bewegende onderdelen in de vaatwasser en plaatst de elementen naderhand gewoon weer terug!