PERFECTIONEER UW KEUKEN: KIES UIT ONZE HOOGWAARDIGE WERKBLADEN IN NATUURSTEEN

Natuursteen, keramiek en kwartssteen belichamen een unieke schoonheid - waarbij de ware kunst in de verwerking ervan schuilt. Het werkblad en de keukenfronten die elke dag in het oog springen, zijn meer dan gewoon oppervlakken; het zijn voor vele jaren metgezellen in uw dagelijks leven. Neem dus de tijd om onze werkbladenstudio te verkennen. Met werkbladen van natuursteen kunt u rekenen op ongeëvenaarde esthetiek en kwaliteit. Elk element fascineert door zijn individuele uiterlijk en uitstekende hygiënische eigenschappen. Eén blik op dit edele materiaal maakt het al duidelijk: de natuur is en blijft de meester van het design. Ontdek de indrukwekkende mogelijkheden van steen, keramiek en kwartscomposiet - ideaal voor een breed scala aan toepassingen.

EXTRA ROBUUST WERKBLAD

Het 16 mm dikke, gepatenteerde en duurzame Xtra Ceramic-werkblad is gemaakt van 6 mm dikke, massieve keramiek op een 10 mm dikke, lichtgewicht steunlaag van gerecycled glas. In combinatie met een stootbestendige designrand is Xtra Ceramic daarom ideaal voor extra hoge eisen in het dagelijks keukengebruik. Dankzij het krasbestendige oppervlak en de waterbestendigheid gaat het werkblad heel lang mee en is het absoluut duurzaam.

Eén blik op dit chique materiaal maakt het al duidelijk: het mooiste design komt nog altijd uit de natuur! Overtuig u van de gebruiksmogelijkheden van steen, keramiek of kwartscomposiet - ze zijn geschikt voor talloze toepassingen!

Met zijn bijzondere uiterlijk en uitstekende hygiënische eigenschappen boeit dit materiaal altijd. Bovendien is natuursteen zuur- en hittebestendig en krasvast. Dit materiaal is van nature waterdicht en daarom ook ideaal voor vochtige ruimtes!

Een overzicht van de voordelen: