BONTE VARIATIE

Voor meer afwisseling en persoonlijke
ontwerpconcepten

Rekken in uiteenlopende uitvoeringen geven een ruimte een open gevoel en kunnen worden gebruikt voor talloze doeleinden. Je mooiste stukken tonen, je meest gebruikte spullen altijd binnen handbereik houden of simpelweg orde scheppen: onze reksystemen staan open voor alles.

VRIJE RUIMTE VOOR
INDIVIDUELE INTERIEURS

Een scala aan nieuwe mogelijkheden:
het modulaire ophangrailsysteem

Lang leve de individualiteit! Rekken met verschillende breedtes en hoogtes en ook speciale features en organisers maken van Sign Emotion een flexibele allrounder die op een moderne manier opbergruimte en design combineert. Alle accessoires kunnen op elke plek worden aan- of opgehangen en blijven beweegbaar op de rail. Dit systeem uit aluminium is beschikbaar in het zwart of in metaalkleur.

ONTWERP-FLEXIBILITEIT

Veelzijdige ontwerp-opties

Het brede scala voldoet aan elke wens. Of u nu kiest voor tijdloos modern of een klassieke landhuisstijl: er bestaat een rek voor elke persoonlijke smaak. Kies uit meer dan 30 kleuren, motieven en vormen. Trouwens, de rekken en het ophangrailsysteem passen perfect in elk interieur.

 

LAAT U INSPIREREN

Perfect in beeld gezet

Voor nog meer afwisseling zorgt het facettenrek met zijn boeiende vorm en 6 extra oppervlakkleuren. Optimaal voor favoriete decoratiestukken.

Ophangrailsysteem Sign Emotion

Het verschil zit ‚m in kleine dingen. Speciaal voor de keuken biedt Sign Emotion handige accessoires zoals een magnetische messenhouder, een tablethouder, een keukenrol- en handdoekhouder en diverse universele opbergvakken. De moderne glashouder zet elegante glazen perfect in beeld. Zo hebt u ze altijd direct bij de hand voor uw gasten.

Blikvanger in de keuken

Open interieurelementen geven elke keuken een individuele uitstraling. Stel uw mooiste servies ten toon, vind een leuk plaatsje voor enkele planten of houd uw belangrijkste gerief binnen handbereik. Talloze mogelijkheden …