UW NIEUWE

BIJKEUKEN

Trendy en praktisch tegelijk, zoals ons voorbeeld uit de praktijk laat zien:
voor voorraden, wasmachine of schoonmaakgerei, tot nu toe vaak verbannen naar de bijkeuken, zijn er nu speciaal ontworpen kasten. Ze vormen een optische eenheid met keuken - en woonkamermeubilair en zorgen voor een uiterst doordacht, ergonomisch interieur.
Welkom in uw nieuwe bijkeuken!

Het zijn de details die het verschil maken. Praktisch idee: het ruimtesparende uitklapbare wasrek. Gewoon omhoog- en weer wegklappen.

Hoge kasten zijn echte opberg wonders en bieden met hun intelligente indeling en duurzame techniek veel ruimte om allerlei spullen op te bergen en binnen handbereik te houden.

Ter inspiratie: wat er niet allemaal mogelijk is met LED-verlichting. Als u LED-verlichting aanbrengt, kan deze direct of indirect verlichten, accenten plaatsen of legplanken en kasten in de schijnwerpers zetten. Voor elk moment van de dag de passende verlichting!

image

PERFECT GEORGANISEERD

Deze indeling heeft het helemaal! De onderkast scoort met wasmandcompartimenten inclusief uitneembare manden. De hoge kast ontpopt zich als slim organisatiesysteem met een depot voor recyclebaar materiaal, diverse houders en opbergvakken voor huishoudgerei.

WIJ VERLICHTEN HET DAGELIJKS LEVEN

Bij deze ergonomische indeling werden de wasmachine en de droger op een hoger niveau ingebouwd, waardoor de rug wordt ontzien bij het in- en uitladen - gewoon klasse!