EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE FRONTEN-SELECTIE:

Moderne rechte keuken ca. 390 cm, front: decor eiken Havanna / beton schiefer grijs repro, werkblad: Graniet 6 cm

Inclusief 4 Bosch apparaten

11.200 €

Natural living: gewoon gezellig

Moderne houten inrichtingen zijn in de mode en zorgen voor een gezellige sfeer. Bijzonder elegant is een mix van bij elkaar passende effen tinten en glasaccenten. Onze houten inrichtingen zijn functioneel en altijd eigentijds, en bieden eerstklassig keukencomfort met huiselijke charme.

De keuken is de meest gebruikte ruimte van een woning en dus is het belangrijk dat u zich er goed voelt! Onze nieuwe woonkeukens garanderen een aangename atmosfeer.

Koffie staat voor leven, cultuur en genieten.

De barista is een kunstenaar in zijn vak: hij beheerst de kunst van de bereiding van koffie tot in de puntjes en voert zijn vak met passie uit. Tenslotte is koffie niet zomaar een warm drankje. Nee, met zijn stimulerende werking is deze cafeïnerijke drank van geroosterde koffiebonen de bekendste en populairste drank ter wereld! Onmisbaar’s morgens, heerlijk na een goede maaltijd, altijd klaar om de slaap te verdrijven. Voor veel mensen overal ter wereld is koffie simpelweg een must.

Dat is organisatie van de keuken in optima forma.

Of het nu gaat om individueel in te delen inzetelementen voor ladebakken, milieuvriendelijke afvalscheidingssystemen of ruimtebesparende hoekoplossingen: met ons kunt u alle kanten op. Onze keukenadviseurs geven graag antwoord op uw vragen.