EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE FRONTEN-SELECTIE:

Landelijke keuken ca. 460 / 240 x 100 cm, front: Lak, wit mat, werkblad: decor eiken Sierra

Inclusief 3 Siemens apparaten en een luxe BORA kookplaat met geintegreerde afzuiging

€ 8.998

Landelijke stijl heruitgevonden!

Gestroomlijnde kaderdeuren zijn echte bruggen tussen moderne en klassieke stijlen en bieden een breed speelveld voor een heel persoonlijke stijl. De tijdloze combinatie van effen fronten en warme houtelementen is bijzonder geschikt voor nadrukkelijk huiselijke composities in modern-klassieke stijl. Open elementen zoals de trendy uittrekladen zorgen voor een huiselijke atmosfeer. Met geraffineerde verlichtingselementen zet u uw modern-landelijke keuken gepast in scène. Het is geen wonder dat deze combinatie uit tijdloze elegantie bij trendsetters geldt als de nieuwe favoriet onder de keukens!

Wit, een tijdloze klassieker

Deze intelligente interieurkleur verdraagt kleuraccenten, sterke contrasten, coole steenwanden of natuurlijke houttinten, en is geschikt voor zowel grote als kleine interieurdromen. Geen wonder dat wit als nooit tevoren een van de favoriete interieurkleuren is.

Geniet van extra opbergruimte!

Al het keukengerei heeft zijn eigen plek en zelfs de lades zijn handig ingedeeld! Schotels, bakvormen, potten, handdoeken: alles binnen handbereik. Keukenvoorraden, ingrediënten, kruiden, keukengerei, servies en nog veel meer… Wat hoort er niet allemaal thuis in een keuken? Om ervoor te zorgen dat alles zijn vaste plek heeft en altijd binnen handbereik is, hebt u heel veel opbergruimte nodig... en een slimme oplossing.